Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12-3-2013 σύσκεψη μεταξύ της Δ.Ε. του Παραρτήματος Καρδίτσας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Ε.Μ.Ε.) και των τοπικών φορέων, με θέμα τη διοργάνωση του 30ου Πανελληνίου Συνεδρίου της Ε.Μ.Ε. που θα γίνει στην Καρδίτσα στις 8, 9 και 10 Νοεμβρίου 2013.

          Μετά από σχετική πρόσκληση της Δ.Ε. του παραρτήματος Καρδίτσας παρευρέθησαν οι κ.κ. Τσιάκος Βασίλειος και Κόκκαλη Γεωργία ως εκπρόσωποι της Περιφέρειας Θεσσαλίας, Τσιαντής Δ. Δήμαρχος, Λίμνης Πλαστήρα, Καραγιάννης Ν, ως εκπρόσωπος του Δήμου Καρδίτσας και Παππάς Β, πρόεδρος του Ε.Β.Ε. Καρδίτσας.
Οι τοπικοί φορείς δεσμεύθηκαν, πως θα σταθούν αρωγοί στο μεγάλο αυτό επιστημονικό και πολιτιστικό γεγονός για την ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, αφού θα επιφέρει σημαντική τόνωση του συνεδριακού τουρισμού στην περιοχή μας.
Από τη συζήτηση αυτή δρομολογήθηκαν συγκεκριμένες ενέργειες από κοινού, ώστε να υπάρχει ο κατάλληλος συντονισμός και πρακτικές,  που θα συμβάλουν στη λύση του οργανωτικού και οικονομικού κόστους αυτής της διοργάνωσης.
Η Δ.Ε. ευχαριστεί θερμά για την συμμετοχή τους, τούς παραπάνω φορείς. 

contact1

photogallery

Αύγουστος

10

Τετάρτη

Ποιος είναι Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 21 επισκέπτες και κανένα μέλος

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ηρώων Πολυτεχνείου 3 (Γραφεία ΕΛΜΕ)
431 00  -  Καρδίτσα
Κιν.    +30 6944730073 (Φαλάγγα Αρετή)

      
infoατmathkar.gr

Οι επισκέπτες μας ως τώρα:
156517

contact1

Η IP σας:: 44.197.230.180
Unknown Country

Έχετε:: Search Bot
Σερφάρετε με:: unknown unknow