Τον αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκο επισκέφτηκαν στο γραφείο του, οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, για να τον ενημερώσουν για το 30ο συνέδριο Μαθηματικής παιδείας που αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί στην Καρδίτσα, στις αρχές Νοεμβρίου και συγκεκριμένα το τριήμερο 8, 9 και 10 Νοεμβρίου. Θέμα του συνεδρίου θα είναι «τα Μαθηματικά στην Εκπαίδευση, στην Τεχνολογία και στην Κοινωνία»

και σε αυτό αναμένεται να λάβουν μέρος κορυφαίοι μαθηματικοί επιστήμονες.
tsakos EME

Οι διοργανωτές ζήτησαν την στήριξη της Αντιπεριφέρειας για να πετύχει η διοργάνωση και εξήγησαν πως θα προκύψουν πολλαπλά οφέλη για την περιοχή, καθώς αρκετοί θα είναι οι σύνεδροι που θα βρεθούν το τριήμερο τουεπιστημονικού συνεδρίου στην Καρδίτσα, ενώ η πανελλαδική προβολή της περιοχής θα είναι σημαντική.

Ακολούθησε σύσκεψη στο Δήμο Καρδίτσας όπου συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Ελ. Αγραφιώτου και Χαρ. Παπαδημητρίου, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος κ. Αθ. Μαρκινός, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Αντ. Κωνσταντέλλος και ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Κ. κ. Νικ. Καραγιάννης.

Κατά τη διάρκεια σύσκεψης συζητήθηκαν οργανωτικά ζητήματα του 30ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Μαθηματικής Παιδείας της ΕΜΕ .

Την αντιπροσωπεία της ΕΜΕ αποτελούσαν : ο  πρόεδρος της ΕΜΕ κ. Δημάκος Γεώργιος Καθηγητής του πανεπιστημίου Αθηνών, ο κ. Βουργάνας Παναγιώτης μέλος του Δ.Σ. της ΕΜΕ και πρόεδρος του Ερευνητικού Κέντρου Επιμόρφωσης και αξιολόγησης της ΕΜΕ, η  κ. Φαλάγγα Αρετή πρόεδρος του παραρτήματος της ΕΜΕ Ν. Καρδίτσας, η κ. Λάππα Αλεξία Αντιπρόεδρος του παραρτήματος της ΕΜΕ, ο κ. Βλάστος Αιμίλιος Γραμματέας του Παραρτήματος και ο κ. Πάσχος Θωμάς μέλος του Δ.Σ. του παραρτήματος και ο κ. Καρανίκας Θωμάς Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Καρδίτσα, μαθηματικός
town hall

Ακολούθως το κλιμάκιο μετέβη στο Ξενοδοχείο  Thessalikon Grand Hotel ,όπου και θα διεξαχθεί το 30ο συνέδριο

 

 

contact1

photogallery

Αύγουστος

10

Τετάρτη

Ποιος είναι Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 21 επισκέπτες και κανένα μέλος

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ηρώων Πολυτεχνείου 3 (Γραφεία ΕΛΜΕ)
431 00  -  Καρδίτσα
Κιν.    +30 6944730073 (Φαλάγγα Αρετή)

      
infoατmathkar.gr

Οι επισκέπτες μας ως τώρα:
156521

contact1

Η IP σας:: 44.197.230.180
Unknown Country

Έχετε:: Search Bot
Σερφάρετε με:: unknown unknow