Το Παράρτημα Καρδίτσας της ΕΜΕ αναλαμβάνει την πρωτοβουλία  για την δημιουργία μιας τράπεζας προτεινόμενων θεμάτων για τις σχολικές εξετάσεις  :  Γυμνάσιο (όλες οι τάξεις) - Λύκειο (Α΄ & Β΄ Λυκείου),
όχι η Γ΄Λυκείου σε αυτή τη φάση Προσκαλεί τους συναδέλφους ΠΕ03 των σχολικών μονάδων του Νομού, αλλά και τους συναδέλφους των φροντιστηρίων,  να προτείνουν θέματα της αρεσκείας τους και  τα οποία θα  αναρτηθούν στην παρούσα ιστοσελίδα του Παραρτήματος 

Κάθε  εκπαιδευτικός (που ενδιαφέρεται) θα πρέπει να στείλει ένα αρχείο, με το όνομά του και τα θέματα που θέλει να προτείνει, ξεχωριστό για κάθε τάξη που επιθυμεί (μπορεί να επιλέξει την τάξη ή τις τάξεις).
Το αρχείο θα πρέπει να είναι σε word  (καλό θα ήταν και σε pdf - διευκολύνεται η δημοσίευσή τους) και αν είναι  δυνατό να περιέχει και σύντομες  λύσεις - υποδείξεις.

Τα αρχεία πρέπει να είναι διαφορετικά για κάθε τάξη και να έχουν περίπου την εξής ονομασία (για παράδειγμα)   georgiou_Alyk_geometria, georgiou_Βlyk-algebra, georgiou_AGymn. Επίσης καλό είναι να κρατήσουμε ένα πρότυπο αρχείου ΄όπως η εικόνα.
O καθένας θα έχει και την ευθύνη των γραφομένων (δεν θα υπάρξει συντακτική επιτροπή)

Οι συνάδελφοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία θα πρέπει να στείλουν το σχετικό υλικό  στα
email :Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή info@mathkar

Σε αυτή τη φάση ορίζεται ως καταληκτική ημερομηνία  αποστολής θεμάτων   η  10/5/2013.
Η παραπάνω ημερομηνία προτείνεται ώστε να υπάρξει η πρώτη δημοσίευση.
Μετά απο αυτή μπορούν οι ίδιοι ή νέοι  συνάδελφοι να στέλνουν θέματα, αλλά η ανανέωση της βάσης ασκήσεων θα γίνεται περιοδικά.
Αν ένας συνάδελφος θέλει να ανανεώσει τις ασκήσεις του, μπορεί να το κάνει αρκεί να στείλει νέο αρχείο αλλά με το ίδιο όνομα με το αρχικό, ώστε να διευκολύνεται η ανάρτησή του. 
Σε επόμενη φάση θα συγκεντρωθούν θέματα για την Γ Λυκείου

 

contact1

photogallery

Αύγουστος

10

Τετάρτη

Ποιος είναι Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 27 επισκέπτες και κανένα μέλος

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ηρώων Πολυτεχνείου 3 (Γραφεία ΕΛΜΕ)
431 00  -  Καρδίτσα
Κιν.    +30 6944730073 (Φαλάγγα Αρετή)

      
infoατmathkar.gr

Οι επισκέπτες μας ως τώρα:
156522

contact1

Η IP σας:: 44.197.230.180
Unknown Country

Έχετε:: Search Bot
Σερφάρετε με:: unknown unknow